מאיר בראל מוכר בקרב הציבור כשף וכאיש מקצוע
היודע היטב את רזי המקצוע.
בראל יודע לעבוד בצורות מגוונות ובשיטות עבודה מיוחדות
כמו אוכל מולקולרי וגסטרונומי.
הכל מתוך עדכניות תמידית מעולם הקולינריה כולו.
בכל פעם הוא יפתיע מחדש עם מנות
חדשניות, מקוריות ויצירתיות.
בראל כיום נוסע מספר פעמים בשנה להשתלמויות ברחבי העולם
ומוסיף על הידע שלו במקומות הטובים ביותר.
החל מה’קורדון בלו’ בצרפת
ועד בתי ספר במילאנו, סולנטו, ספרד ועוד מדינות רבות.
בנוסף כיום גם משמש פרזנטור בית ספר לבישול וכותב במגזיני אוכל רבים.
פניתי ביוזמה אישית לשף אחרי שבדקתי וראיתי צורך בחידוש האתר,
הפניה נענתה מיד בחיוב היות ובאתר הקודם צפה בעיה- בעיית מיקוד.
באתר הקודם, משתמש שנכנס הבין שמדובר באתר של שף -
אבל לא היה מיקוד מדויק.
וכן, גם רמתו של שף בראל לא השתקפה כלל באתר, הערכים המובילים שלו -
יוקרה, אוטוריטה, LESS IS MORE לא השתקפו באתר הקודם.
בנוסף לחידוש האתר, הצורך בחידוש הלוגו בלט ממש,
המיתוג הקודם לא תאם את הערכים שהוא מזוהה איתם כיום.
בראל רצה שינוי בתדמית שלו שתהיה כלפי חוץ באתר ובמיתוג
ויותר מכל רצה לבטא את הייחודיות שלו, כך יצאנו לדרך!
אוטוריטה-
בַּר-סַמְכָא מֻכָּר וּמְקֻבָּל בְּמִקְצוֹעוֹ אוֹ בִּתְחוּמו.
המטרה במיתוג החדש הייתה
לחבר אנשים ולתת להם תחושת שייכות למותג שף מאיר בראל.
חקרנו ובדקנו מה יכול ליצור את החיבור הרגשי למותג,
המסקנה שהייתה היא שינוי הלוגו לחתימה אישית שנותן את הרגש של מגע אישי, יצירה אישית מספקת השראה של אומנות ומקצועיות ללא פשרות.
ונותן לקהל להרגיש מחוברים יותר לדמות שמאחורי המותג שהופך לאוטוריטה.
במקביל לתהליך המיתוג של שף בראל, התחלתי עם אפיון האתר.
המטרה הייתה ליצור אתר מקצועי המעביר את הערכים בצורה ברורה
ומשדר חווית משתמש איכותית. מכך נוצר שכל הבחירות הפשוטות
והמשמעותיות כאחד נבחרו ונבחנו בצורה מדויקת
בכדי ליצור חוויה גלישה מהנה ומרתקת עבור המשתמשים.
לאחר ואפיון עמוק והסקת מסקנות,
מתוך הגעה להבנה על צורות ההתנהגות באתר,
החל תהליך העיצוב האתר בהתאם ל-
Design SYSTEM המדויק שנבנה מראש.
כך עוצב האתר שהמטרה הייתה להבטיח שהערכים ישתקפו
בכל פרט באתר מבלי לפגום באפיון ולהוריד מהעיצוב.