ROZANDO
BRANDING
DESIGN &

BRANDING. PAFKAGING DESIGN.

מיתוג. אסטרטגיה. עיצוב אריזות.

*פרויקט במסגרת הלימודים

06.2024

BACKGROUND

שוקולד ROZANDO נוצר בשנת 1980 בספרד,
מתוך רצון לחדש ולהפתיע בעולם השוקולד.
בשילוב בין מסורת ספרדית של אומנות השוקולד
לבין טעמים מודרניים מיוחדים ומפתיעים,
ROZANDO מציע חוויית טעם יוקרתית המשלבת
מרקמים עדינים עם שכבות טעם עשירות.
כל ביס חושף עולם חדש של מתיקות וניחוחות בלתי נשכחים.

THA CHALLENGE

במהלך יצירת המיתוג לשוקולד ROZANDO,
שלושת הערכים המרכזיים –
יוקרה, אותנטיות, וגיוון – הנחו את כל התהליך.
יוקרה בעיצוב מהודר שמראה על טעמים עשירים,
אותנטיות להראות על שיטות ייצור מסורתיות
וגיוון ניכר בשילובי טעמים ומרקמים מפתיעים.
כל פרט בעיצוב ובבנייתו נבחר בקפידה
כדי להבטיח עיצוב מוצר ומיתוג מדויק.

THA BRANDING

במהלך התכנון והעיצוב, התהליך המשמעותי הוא
להגיע לוגו מתאים ועונה לבריף,
נקודת הבידול של שוקולד ROZANDO היא-
שיש בכל סוגי המוצרים שלהם שכבת 'זהב'-
שכבה מיוחדת, מלאה ועשירה בטעמים מיוחדים וייחודיים,
היה לי חשוב להראות את הרעיון בצורה ממשית
בתוך הלוגו והעיצוב הכללי וזאת מבלי לפגוע וליצור תחושה של חסר-
אלא רק תחושה של שלמות שוקולדית מופלאה.

COLORS

5A2E22

7C7C6D

53222B

91331F

FFFFFF

000000

TYPOGRAPHY